Kurs i kroppsspråk

Kroppsspråk

Ønsker du å styrke din bevissthet rundt eget kroppsspråk? Har du lurt på hvorfor noen situasjoner og personer stresser deg? Gjør du rekruttering og ønsker å skape en god opplevelse for kandidater?

Som lektor ved Høyskolen Kristiania har jeg utviklet et praktisk kurs i kroppsspråk. Opplegget er basert på forskning, det er gøy å delta, og det kan tilpasses behovet i din organisasjon.

Kurset tar 2-4 timer å gjennomføre, men kan utvides til å bli et mer omfattende utviklingsopplegg.

Hvem er kurs i kroppsspråk relevant for?

  • Deg som ønsker å jobbe med selvinnsikt og bevissthet rundt egen atferd.
  • Deg som er leder, eller har ønske om å bli leder.
  • Deg som ønsker forberedelse til situasjoner som intervju, salg, forhandling og lignende.
  • Organisasjoner som ønsker å skape sterke bånd internt!

I kurset anvendes prinsipper og metoder fra teater for å gi kroppslig og mental erfaring med makt, dominans og status. Det høres kanskje skummelt ut, men det handler egentlig bare om kroppsspråket vårt. Deltakerne blir veiledet trygt gjennom en serie med praktiske øvelser som er designet for å gi en myk introduksjon. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper eller erfaring med teater.


Ta kontakt i dag

Kurset er tilgjengelig for bestilling. Ta gjerne kontakt og beskriv hva du og din bedrift ønsker, så kan vi se på tilpasning av opplegget til nettopp deres behov.


Hva sier deltakere?

«Lærerikt og morsomt kurs som gjør deg veldig bevisst på kroppsspråk. Du blir kjent med kollegaer på en annen måte, samt kommet deg ut av komfortsonen. En teambuilding-aktivitet med mye latter som anbefales.»

Aleksander Neely, Meta Norge

Kurset er basert på forskning

Dette kurset er blitt utformet med utgangspunkt i artikkelen «Nonverbal Behavior and the Vertical Dimension of Social Relations. A Meta-Analysis» skrevet av Judith A. Hall et al. i 2005.

90 % av deltakere på mitt kurs sier seg enige eller svært enige i at de har tilegnet seg kunnskap om sammenhenger mellom makt og kroppsspråk.

Sammen utforsker vi effekten atferd skaper

Basert på forskningsartikkelen av Hall et al. er det utviklet fysiske kort som anvendes i forbindelse med kurset. På hvert kort står det skrevet et kroppsspråks- eller atferdstrekk, og fargekodingen lar oss sammen utforske opplevd versus reell sammenheng med makt.


Utforsk andre relevante impro-kurs for bedrifter

Improteater bringer mennesker sammen. Gjennom forskjellige øvelser kan vi jobbe med lytting og tilstedeværelse, formidling, og en rekke andre tema. Vi kan bruke øvelser som tar deltakerne godt utenfor komfortsonen, eller velge de som er noe enklere og tryggere.

Ønsker du å styrke samholdet i din organisasjon eller ditt team? Impro kan brukes til teambuilding!

Les mer om de ulike anvendelsesområdene for impro: