Kurs i improteater

Improteater, kort for improvisasjonsteater, er en form for teater hvor alt som skjer finnes på der og da. Selv har jeg drevet med improvisert teater og skuespill i fem år, og jeg holder nå regelmessig kurs og workshops på norsk og engelsk.

kurs i improteater

Ønsker du inspirasjon og tips til improøvelser?

Jeg elsker improteater, og de siste 3-4 årene har jeg samlet erfaringer og øvelser fra inn- og utland for å kunne utvikle kurs både for nybegynnere og erfarne. Jeg deler gjerne mine øvelser med deg.

Klikk her for tilgang til en Google Sheets med 300+ øvelser.


To som speiler hverandres kroppsspråk

Jeg holder kurs i improteater ved Chateau Neuf

Impro Neuf er en forening som hører til ved Chateau Neuf i Oslo. Besøk gjerne Impro Neufs nettside og les mer om hva som skjer der. Jeg holder iblant kurs der, det er et åpent og inkluderende miljø hvor alle er velkomne.


Kroppslig bevissthet om makt og dominans

Ønsker du å styrke din bevissthet rundt eget kroppsspråk? Har du lurt på hvorfor noen situasjoner og personer stresser deg? Gjør du rekruttering og ønsker å skape en god opplevelse for kandidater? Basert på forskning, og med metoder fra teater, er dette et praktisk og morsomt kurs i kroppsspråk.

Les mer


Improvisasjon for bedrifter

Improteater bringer mennesker sammen. Gjennom forskjellige øvelser kan vi jobbe med lytting og tilstedeværelse, formidling, og en rekke andre tema. Vi kan bruke øvelser som tar deltakerne godt utenfor komfortsonen, eller velge de som er noe enklere og tryggere.

Ønsker du å styrke samholdet i din organisasjon eller ditt team? Impro kan brukes til teambuilding!

Les mer om de ulike anvendelsesområdene for impro:

Ta kontakt for en prat om improkurs

Om du har lyst til å prate om impro, gå på kurs, drøfte hvordan improteater kan anvendes som del av et pedagogisk opplegg, eller om du ønsker et internt opplegg i en bedrift; ta gjerne kontakt i dag.