Lærer, skuespiller og improvisatør

Ta kontakt

Scroll ned for oversikt over tjenester jeg tilbyr. I tillegg inneholder disse sidene en del ressurser knyttet til mine undervisningsaktiviteter. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker å samarbeide om noe.


Marius er lærer, skuespiller og improvisatør

Undervisning ved Kristiania

Til daglig underviser jeg i markedsføring, strategi og forretningsutvikling ved Kristiania. Nettsiden inneholder interaktive ressurser og anvendes aktivt i forbindelse med undervisning.

Les mer


Bilde av Marius Opheim Thomassen

Skuespiller og improvisatør

Aktiv skuespiller og teaterimprovisatør siden januar 2018. Jeg er trent i Method Acting ved NSKI samt Chubbuck-metoden hos Vera Holte, og tar på meg oppdrag som skuespiller for film, TV og scene. Jeg har også god erfaring med informasjonsfilmer og nettbasert undervisning.

Les mer


Kurs - Kroppslig bevissthet om makt og dominans

Kurs: Kroppslig bevissthet om makt og dominans

Ønsker du å styrke din bevissthet rundt eget kroppsspråk? Har du lurt på hvorfor noen situasjoner og personer stresser deg? Gjør du rekruttering og ønsker å skape en god opplevelse for kandidater? Basert på forskning, og med metoder fra teater, er dette et praktisk og morsomt kurs i kroppsspråk.

Les mer


To som speiler hverandres kroppsspråk

Kurs i improteater

Jeg elsker improteater, og de siste 3-4 årene har jeg samlet erfaringer og øvelser fra inn- og utland for å kunne utvikle kurs både for nybegynnere og erfarne. Ønsker du tips og inspirasjon til øvelser? Ønsker du å delta på kurs?

Les mer


Podcast «Hva jobber du med?»

Hvilken karriere ønsker jeg? Hva slags jobbmuligheter finnes der ute? Med denne podcasten ønsker jeg å hjelpe studenter og andre med å ta informerte karrierevalg. I den får du møte diverse personer og høre om deres stillinger og arbeidshverdag.

Les mer